Langverwachte film ‘Project K’ heeft in hoofdrol Prabhas en Deepika Padukone  

De makers van de langverwachte film ‘Project K’, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Kamal Haasan, Prabhas en Deepika Padukone, hebben zaterdag de officiële limited edition exclusieve en gratis merchandise van de film uitgebracht, voorafgaand aan de lancering op de Comic-Con.

De exclusieve beelden van de film zullen naar verwachting worden onthuld in aanwezigheid van de cast van de film op de beroemde San Diego Comic-Con 2023. Naast de opwinding rond de film, willen fans graag meer weten over het mysterieuze ‘Project K’. Als reactie op hun nieuwsgierigheid ging de hoofdster van de film, Big B, naar zijn sociale media-account en schreef: “Wat is #ProjectK?  De wereld wil het weten!  Volg de link en kom KLOSER…”

Geproduceerd door C. Aswani Dutt’s Vyjayanthi Movies en geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Nag Ashwin, is ‘Project K’ een tweetalige film die gelijktijdig is opgenomen in het Hindi en Telugu op verschillende locaties. Het markeert ook het debuut van Deepika in de Telugu-filmindustrie.

error: Kopiëren mag niet!