Brad Pitt doet franchise van $ 100 miljoen en verwerkt zijn liefdesverdriet over Angelina Jolie in zijn rol 

Brad Pitt tekende een miljoenenfranchise na zijn breuk met Angelina Jolie en kanaliseerde zijn pijn om de rol tot leven te brengen. Brad Pitt en Angelina Jolie hadden een van de meest gepubliceerde scheidingen in de filmindustrie. Na tien jaar uitgaan en bijna twee jaar getrouwd te zijn geweest, stopte het stel in 2016, maar het verliep niet soepel.

Pitt channelde opnieuw het verdriet en de pijn die hij doormaakte na de splitsing voor een film van miljoenen dollars. Brad en Angelina ontmoetten elkaar op de sets van de film Mr and Mrs Smith uit 2005 terwijl de eerste nog getrouwd was met Jennifer Aniston.

De twee klikten al snel en begonnen te daten na de scheiding van Pitt van de FRIENDS-ster. De twee Hollywood-sterren hebben Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne. Het emotionele vacuüm dat hij creëerde om zijn rol tot leven te brengen, bracht de makers van de film een ​​fortuin. De film verdiende naar verluidt $ 1,35 miljoen.

Brad Pitt zei over de film: “We stellen vragen als: ‘Waar gaat het allemaal over?’ en ‘Waarom zijn we hier?’ Dat is een beetje een mijnenveld, want er zijn zoveel vallen.  We wilden het onvermogen onderzoeken om contact te maken met anderen, en de zelfbeschermingsmechanismen die iemand opbouwt die ons ervan weerhouden echt open te zijn.

error: Kopiëren mag niet!