Verdachte (35) diefstal bromfiets aan Latourweg snel in de kraag gevat

De politie van het bureau Latour heeft kort na een diefstal op vrijdag 7 juli de 35-jarige verdachte E.V. op zijn woonadres aan de Georgetinaweg opgespoord en aangehouden.

Een benadeelde had aangifte gedaan bij de politie en zei tegen agenten dat hij zich omstreeks 04.00 uur bij een bardancing aan de Latourweg bevond. Op een bepaald moment kwam hij een vriend tegen die in gezelschap was van een onbekende man. Na enige tijd een gesprek met de twee mannen te hebben gevoerd, stak hij de weg over om een bier te kopen bij GO2 en liet de bromfietssleutel in het contact van de bromfiets.

Toen hij terugkeerde zag hij de onbekende man met zijn bromfiets wegrijden. Toen die onbekende man te lang wegbleef, bracht zijn vriend  hem naar het woonadres van de verdachte, die vervolgens ontkende de bromfiets te hebben weggenomen. Maar, de benadeelde zag zijn bromfietshelm op een tafel liggen en haalde zijn vriend erbij. Bij het zien van de vriend zette de verdachte het op een lopen, waarop de benadeelde aangifte deed.

De agenten stelden direct een onderzoek in en op aanwijzing van de benadeelde werd de verdachte op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De bromfiets is nog niet achterhaald. 

Na te zijn voorgeleid is de verdachte E.V. na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!