Venezuela en Noord-Korea versterken hun communicatiesamenwerking

Venezuela en Noord-Korea hebben hun inzet voor het verbeteren van de communicatie tussen de twee naties versterkt. Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Venezuela heeft zaterdag (8) een officiële verklaring vrijgegeven waarin deze ontwikkeling wordt bevestigd.

In Caracas, Venezuela, vond een ontmoeting plaats tussen Mercedes Chacín, vice-minister voor Internationale Communicatie bij het Venezolaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, en Ri Yong-gil, de Noord-Koreaanse ambassadeur.

Na de bijeenkomst maakte het Venezolaanse ministerie bekend dat beide landen zijn overeengekomen om een samenwerkingsrelatie op het gebied van communicatie te bevorderen.

Chacín benadrukte dat de vertegenwoordigers communicatiegerelateerde zaken en de bescherming van de soevereiniteit binnen hun respectieve territoria wilden bespreken.

De vice-minister benadrukte hun instemming om waarheidsgetrouwe informatie te verspreiden om hun territoria, soevereiniteit en multipolariteit te verdedigen.

Deze recente ontwikkeling bouwt voort op de eerdere herbevestiging van gedeelde principes tussen Venezuela en Noord-Korea.

error: Kopiëren mag niet!