Vele politici zijn net als “kakkerlakken”

Als ze niets zijn, kruipen ze net als “kakkerlakken” naar de burgers.

Wij zien nu weer zelfs mensen die het land leeg hebben geroofd en alles kapot hebben gemaakt. Ze beginnen vergiffenis te vragen, doen nederig, en smeken nu. Dat is een “kakkerlak” mentaliteit. Toen ze er waren liepen ze recht op, hoogmoedig als koningen in een rijk vol “domme” mensen.

Ze maken zich weer klaar als “kakkerlakken”. Om uit hun schuilplaats te komen en de aandacht van het volk te trekken. Ze beloven gouden bergen en beweren dat ze zijn veranderd, maar de burgers weten beter.

Deze politici hebben jarenlang geprofiteerd van hun positie. Ze hebben hun zakken gevuld en het volk in de steek gelaten.

Maar, nu de verkiezingen eraan komen, willen ze weer ons vertrouwen winnen. Ze willen ons laten geloven dat ze hebben geleerd van hun fouten en dat ze het beste met ons voor hebben. Hoeveel keer hebben ze dat niet gezegd, is het volk erin getrapt en de ravage begon steeds opnieuw

Maar wij laten ons niet voor de gek houden. We kennen hun ware aard.

Net als kakkerlakken zijn ze er alleen op uit om te overleven en zichzelf te verrijken. Ze hebben geen enkele interesse in het welzijn van het volk.

We moeten ons daarom verzetten tegen deze kakkerlakpolitiek. We moeten kritisch blijven en ons niet laten manipuleren door hun leugens en valse beloftes.

Aaron BgF

error: Kopiëren mag niet!