SV Sinabo wordt kampioen van Meerzorg Sportbond

De reguliere competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB) werd afgelopen zondag afgesloten. SV Sinabo werd gekroond tot kampioen met 22 punten na 8 wedstrijden. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd Young-Excelsior de semi-kampioen door met 4-0 te winnen van Bintang Lahir.

De ploeg van Excelsior eindigde met 18 punten op de tweede plek. SV Woodlawn eindigde op de derde plek met 16 punten terwijl Bintang Lahir op de vierde plek bleef staan met 15 punten.
In individuele prijzen werd Given Pika van Sinabo de topscorer van de competitie met 14 doelpunten.

Randall Hardjopawiro (6) en Timothy Sabajo (6), beiden spelers van Young Excelsior, eindigden op de tweede en derde plek. Ook kreeg Timothy Sabajo de prijs voor het mooiste doelpunt.
Winter Midjombe (Sinabo) en Daniel Maraj (Young Excelsior) waren de minst gepasseerde doelmannen. Beiden kregen tien tegendoelpunten.

De competitie startte in april met totaal negen ploegen. Door weersomstandigheden is de competitie later geëindigd dan gepland.
SV Sinabo en Young Excelsior zullen namens de MSB deelnemen aan de SVB Lidbondentoernooi, welke komend week van start gaat.

error: Kopiëren mag niet!