Ranbir Kapoor vervangt Al Pacino in de legendarische ‘The Godfather’

Het internet kon er niet meer tegen toen een door AI gegenereerde clip met Ranbir Kapoor als Al Pacino in The Godfather online kwam. Technologie en entertainment gaan al eeuwen hand in hand, maar tegenwoordig lijkt technologie de overhand te hebben genomen.

Sterker nog, met AI loopt het grotendeels uit de hand. In de afgelopen paar maanden heeft het internet met behulp van AI alles gezien: Ranbir Kapoor als Marvel Superhero, Marvel-superhelden in Mumbai Rains, Friends cast trouwen volgens hindoeïstische tradities, en nog veel meer. Maar te veel koks bederven de bouillon en te veel technologie bederft de kunst! In feite is te veel van alles eng.

Een video gaat viraal op internet waarin een AI-artiest The Godfather opnieuw heeft bedacht met de Barfi-acteur. De video toont RK in plaats van Al Pacino die de klassieke dialogen uitspreekt. De video werd gedeeld op een Reddit-thread door r/bollywoodmemes, en de netizens hadden veel te zeggen. Het bederven van een klassieker als The Godfather was ondraaglijk, en de fans lieten eindelijk hun frustratie los over het misbruik van AI. 

Aanvallen en brutale opgravingen werden allemaal naar de Barfi-acteur gegooid en Ranbir Kapoor moest de dupe worden zonder enige schuld van hem!

error: Kopiëren mag niet!