Elgawa steunt Kinderhuis Leliendaal

Ter ere van hun 65-jarig jubileum heeft Elgawa een bijzonder sociaal project gelanceerd om terug te geven aan de Surinaamse gemeenschap. In dit kader heeft zij ervoor gekozen om het Kinderhuis Leliendaal in Commewijne te ondersteunen, dat dit jaar zijn 105e verjaardag viert.

Kinderhuis Leliendaal biedt een veilig onderkomen aan 66 kinderen in de leeftijd van 8 tot 21 jaar, afkomstig uit het binnenland. Wat dit tehuis echt onderscheidt, is dat het volledig afhankelijk is van individuele donateurs om de kosten van kinderopvang, vervoer en andere aspecten van de zorg te kunnen bekostigen. Zelfs het onderhoud van de gebouwen en het terrein wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en de inzet van de kinderen zelf.

Het omvangrijke project omvat twee belangrijke initiatieven. Allereerst heeft Elgawa met trots drie gloednieuwe badkamers en twee toiletten gerealiseerd. Deze voorzieningen zijn uitgerust met moderne elektrische en wateraansluitingen en bieden de kinderen een comfortabele en hygiënische omgeving.

Daarnaast heeft Elgawa een speciale dag georganiseerd, waarbij het volledige personeel aanwezig zal zijn om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Tijdens deze dag zullen er interactieve activiteiten plaatsvinden die bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. Deze dag is gepland op zaterdag 15 juli 2023. 

De eerste fase van het project is succesvol afgerond. Op 15 juni vond de officiële oplevering plaats, waarmee een belangrijke mijlpaal werd bereikt. Het bedrijf wil graag hun oprechte dank uitspreken aan de volgende sponsors die dit project mede mogelijk hebben gemaakt: SEMC, Fernandes, Eucon, VABI N.V., Ardac, FAI Suriname en Krama’s Place.

Met dit sociale project hoopt Elgawa ook het leven van de kinderen in het Kinderhuis te verbeteren. Het bedrijf heeft als doel om een blijvende positieve impact te creëren en de kinderen een hoopvolle toekomst te bieden. Door deze initiatieven wordt niet alleen de verjaardag van het Kinderhuis gevierd, maar ook de kracht van samenwerking en compassie binnen de gemeenschap benadrukt.

error: Kopiëren mag niet!