Nitesh Tiwari: ”Bawaal gaat niet alleen over Hitler”

Bawaal wordt geregisseerd door Nitesh Tiwari en sterren Janhvi Kapoor en Varun Dhawan.  De trailer is onlangs uitgekomen. Bawaal-regisseur Nitesh Tiwari vertelde over zijn romantische film tijdens het lanceringsevenement van de trailer en beweerde dat zijn film niet alleen over Adolf Hitler gaat. Onlangs is de trailer van Bawaal vrijgegeven.

Het volgt de relatie tussen Varun en Janhvi die niets gemeen hebben. Temidden van de problemen van hun gespannen huwelijk, maken ze een reis naar Europa en verkennen ze plaatsen waar de Tweede Wereldoorlog plaatsvond.

De historische gebeurtenis wordt gebruikt als een terugkerende referentie in het verhaal, aangezien de personages spreken van een ‘wereldoorlog binnenin’. Tijdens het lanceringsevenement van de trailer, dat plaatsvond in Dubai, verbrak Nitesh Tiwari eindelijk zijn stilzwijgen over verwijzingen naar Hitler en de Tweede Wereldoorlog in de film, iets waar velen op social media afkeurend over zijn.

Hij zei: “Terwijl je een personage maakt, kun je teruggaan en kijken naar de gebeurtenissen en incidenten die een belangrijke rol kunnen spelen in de algemene boog van dat personage en de relatie in het algemeen. Het gaat niet alleen om Hitler. Er zijn nog veel meer dingen die je misschien niet in de trailer hebt gezien. Elk incident is zeer zorgvuldig gekozen dat een impact kan hebben op de algehele boog.”

error: Kopiëren mag niet!