Damaru lanceert zijn nieuwste albums

Dino Orpheo Cantenburg die bijzonder populair is, zelfs op internationaal gebied onder zijn artiestennaam Damaru, zei onlangs in een interview met Dagblad Suriname, dat hij Suriname naar grotere hoogtes wil brengen. Zodat het land betere ontwikkelingen kent op het gebied van muziek en toerisme.

Kaboela is een muziekstijl en zijn wens is om dat beter uit te leggen aan de samenleving, want het is gebleken dat men achter Kaboela heel iets anders zoekt en verstaat dan een muziekstijl. Hij is daarom bezig met een reeks Kaboela documentaires die heel binnenkort te zien zullen zijn op onze tv-zenders waarin hij uitgebreid op de Kaboela-muziekstijl zal ingaan. Damaru lanceerde onlangs twee van zijn allernieuwste muziekalbums met songs als :”San Na Balie De” gezongen door Damaru & The Love Messengers en “Ze Willen Niet” ft. Atje & Kapalani. Ja u leest het goed: “Damaru is back with the hits”. 

“Rolle Bolle” die doet het bijzonder goed met meer dan 2 miljoen views en deze albums zijn van hetzelfde kaliber, dus u mag nog veel meer verwachten van onze enige echte Damaru …Tot slot bedankt hij al zijn fans zowel nationaal-als internationaal voor hun bijdragen om de hits tot een succes te maken .

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!