YouTube-bodybuilder Joesthetics, beter bekend als Jo Lindner, overlijdt op 30-jarige leeftijd

YouTube-bodybuilder Joesthetics, bekend als Jo Lindner, stierf op jonge leeftijd van 30 jaar. De oorzaak van zijn vroegtijdige dood blijft onbekend, waardoor fans en volgers in shock raken. Jo’s goede vriend, Noel, ging naar Instagram om het verwoestende nieuws aan te kondigen, zijn liefde voor Jo uit te drukken en om gebeden te vragen voor zijn rouwende dierbaren. De gewichthefcommunity rouwt om het verlies van deze geliefde YouTuber, en eerbetuigingen stromen binnen op zijn laatste Instagram-bericht, slechts twee dagen eerder gedeeld.

Dr. Amos, ster van de show Traitors, drukte zijn verdriet uit en riep op tot een verschuiving naar het promoten van gezondere bodybuildingpraktijken. Collega-bodybuilder Joseph Shulkin bracht hulde aan Jo’s enorme impact op de gemeenschap en benadrukte zijn inspirerende energie en vriendelijke ziel. Fans haalden ook herinneringen op aan Jo’s kenmerkende uitdrukking “BRAZZA”, waarin hij verklaarde dat zijn energie en inhoud voor altijd zouden voortleven.

Jo stond bekend om het delen van zijn bodybuilding-routines en inhoud op YouTube, en won aan populariteit tijdens zijn verblijf in Thailand. Zijn vriendin, Nicha, een collega-bodybuilder, verscheen regelmatig op zijn Instagram-feed en toonde hun gedeelde passie voor fitness.

error: Kopiëren mag niet!