1 juli dubbel feest

Veel mensen waren op 1 juli in feeststemming. Enkele ondernemers hadden acties die aantrekkelijk waren voor de burgers. “Ik heb genoten en ook flink inkopen gedaan”, zegt een vrouw in gesprek met Dagblad Suriname, die op vrijdag haar inkopen aan het doen was voor 1 juli.

“Een broek van SRD 800 naar SRD 200 gaat je zeker aantrekken en schoenen met korting hebben mij nog gekker gemaakt. Ik heb geen geld, maar als je zulke deals krijgt ga je het zeker nemen”,  aldus de vrouw. “De andere dingen kunnen nog voldaan worden de komende maand.”

Ook enkele standhouders hebben klanten blij gemaakt. Sommige standhouders hebben vele klanten geholpen op welke wijze dan ook, een ieder was enthousiast met het vieren van 1 juli. 

De dag

Op een juli was het toch een drukte. “Het is een stresserende periode en een ieder verdient een beetje fun”, zegt een jongen van 18 jaar die worst aan het verkopen was. “Ik werk, maar geniet ook op mijn eigen manier. Het geluk is, dat 1 juli precies na het eind van de maand valt, dus men kan dan even bewegen. Maar, ik hoop wel dat de situatie makkelijker wordt.”

TM

error: Kopiëren mag niet!