Orianne’s ex-vrouw Orianne’s $ 6 miljoen kostende landhuis aan het water in Florida

Orianne Cevey, de ex-vrouw van rocker Phil Collins, worstelt om het $ 6 miljoen kostende landhuis aan het water in Florida dat ze kocht met haar derde echtgenoot Tom Bates, 33, te betalen nadat hun bittere scheidingsstrijd is begonnen.

Ze heeft de verkoopprijs van het zes slaapkamers en acht badkamers tellende pand met $ 2 miljoen verlaagd tot $ 8,48 miljoen en het is nu in afscherming.

Haar financiële verklaring toont aan dat ze maandelijks $ 42.160,06 uitgeeft – waaronder een hypotheek van $ 24.729 – tegenover slechts $ 4.816,76 aan inkomen.

Ze hadden in de zomer van dat jaar het huis van de rocker overgenomen, onmiddellijk nadat ze in het geheim in Las Vegas waren getrouwd terwijl de zanger van In the Air Tonight in het buitenland was – en hadden zelfs bewakers ingehuurd om hem buiten te houden.

De in Zwitserland geboren Orianne – die een uitbetaling van $ 47 miljoen won van Genesis-legende Phil in hun scheiding in 2008 – had toegang tot het huis omdat ze zich in 2015 herenigde met Collins na het mislukken van haar tweede huwelijk met de Miami-investeringsbankier Charles Fouad Mejjati.

error: Kopiëren mag niet!