Turkish Airlines uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij van Europa.

Turkish Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, is door Skytrax, een ratingbureau voor luchtvervoer, voor het achtste achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa.

Naast deze prestigieuze titel ontving de luchtvaartmaatschappij ook prijzen voor beste business class catering, beste economy class catering, beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa en beste economy class stoel in Europa bij de World Airline Awards.

Het onderzoek, dat feedback verzamelde van meer dan 20 miljoen klanten met meer dan 100 nationaliteiten, verstevigt de leidende positie van Turkish Airlines in de sector. CEO Bilal Eksi drukte de toewijding van het bedrijf uit om de servicestandaarden voortdurend te verbeteren en de best mogelijke ervaring voor hun passagiers te bieden.

De World Airline Awards, ook wel de “Oscars van de luchtvaartindustrie” genoemd, werden aangekondigd tijdens een ceremonie in het Paris Air and Space Museum. Singapore Airlines claimde de titel van ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij voor 2023 en onttroonde Qatar Airways. All Nippon Airways uit Japan staat wereldwijd op de derde plaats, gevolgd door Emirates op de vierde plaats en Japan Airlines op de vijfde plaats. Turkish Airlines is één plek gestegen en is de zesde beste luchtvaartmaatschappij ter wereld geworden van de meer dan 325 luchtvaartmaatschappijen die in het onderzoek zijn opgenomen.

In een afzonderlijk onderzoek uitgevoerd door Brand Finance in mei, werd Turkish Airlines gerangschikt als het achtste sterkste luchtvaartmerk ter wereld. Deze onderscheidingen en erkenningen benadrukken het streven van de luchtvaartmaatschappij naar excellentie en klanttevredenheid in de luchtvaartindustrie.

error: Kopiëren mag niet!