SO/VSO-school Welgedacht C gerenoveerd – Oplevering in aanwezigheid First Lady

De SO/VSO-school Welgedacht C heeft een complete renovatie en verfbeurt gehad, terwijl ook de sanitaire en elektriciteitsvoorzieningen zijn aangepakt. De eerste oplevering van de renovatiewerkzaamheden van het geheel vond dinsdag 20 juni plaats in aanwezigheid van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry.

Schoolhoofd Micky Marcus toonde zich zeer ingenomen met de resultaten van de renovatiewerkzaamheden. Het renovatieproject is een initiatief geweest van ressortraadslid Bhraspat Moenilal die de situatie van de school samen met districtscommissaris Bholanath Narain van Wanica Noord-West, onder de aandacht bracht van het Kabinet van de President. 

Het doel van dit project was om de school milieuvriendelijk en aangenaam te maken voor het volgen van onderwijs. Bij de uitvoering heeft ook het Instituut van de First Lady een belangrijke rol vervuld. 

De SO/VSO-school Welgedacht C biedt speciaal onderwijs op zowel basis- als voorgezet-niveau. De laatstgenoemde groep krijgt praktijkonderwijs in tuinbouw, timmerwerk, houtbewerking, bouw en keukenwerk. 

Tijdens haar toespraak heeft de First Lady het belang van burgerparticipatie bij het initiëren van soortgelijke projecten benadrukt. Ze was onder de indruk van de handigheid van de leerlingen en wenst de school verdere ondersteuning te bieden met benodigdheden voor de praktijkvakken. De presidentsvrouw heeft de school een pakket geboden met producten om de leerlingen te voorzien van de dagelijkse ontbijtpap.

error: Kopiëren mag niet!