Messi maakt volgende maand zijn debuut bij Inter Miami

Messi en Miami hebben overeenstemming bereikt over een deal en zijn bezig met het afronden van het papierwerk en de visa na de aankondiging van de Argentijnse grootheid deze maand van zijn voornemen om lid te worden van de club.

Lionel Messi speelt zijn eerste wedstrijd voor Inter Miami op 21 juli, wanneer de Major League Soccer-kant het Mexicaanse Cruz Azul ontvangt in de opener van de Leagues Cup, vertelde directeur-eigenaar Jorge Mas dinsdag aan de krant Miami Herald.

De 35-jarige tekent een contract van tweeënhalf jaar ter waarde van $50 miljoen tot $60 miljoen per jaar met een optie tot verlenging tot 2026, volgens de Miami Herald.

Het nieuws dat Messi zich bij Miami voegde, had binnen enkele uren de eerste effecten, waardoor de ticketprijzen met 1.034% stegen en het aantal volgers op het Instagram-account van het team toenam van één naar acht miljoen.

Miami staat momenteel onderaan in het Eastern Conference-klassement – zeven punten vanaf de negende plaats, de laatste plek die het een kans zou geven om zich te kwalificeren voor de play-offs.

error: Kopiëren mag niet!