Joselu is opgetogen over zijn ‘droom’-terugkeer bij Real Madrid

De Spaanse international Jose Luis Mato, beter bekend als Joselu, zei dinsdag dat het een “droom” was die uitkwam om 11 jaar na zijn vertrek terug te keren naar Real Madrid.

De aanvaller scoorde drie doelpunten in vier optredens voor zijn land en komt van Espanyol op huurbasis voor een jaar met koopoptie om Madrid te helpen een uitgeputte aanval te versterken.

Karim Benzema, Eden Hazard, Marco Asensio en Mariano Diaz zijn vertrokken, waardoor er ruimte is voor grote versterkingen.

Joselu is de vierde aanwinst van de club na middenvelder Jude Bellingham, verdediger Fran Garcia en de terugkeer van Brahim Diaz.

De spits, die voor 10 clubs in Spanje, Duitsland en Engeland heeft gespeeld, speelde eerder voor het Real Madrid B-team en speelde één La Liga-optreden voor Los Blancos, in het seizoen 2010/11, zonder in te breken in het eerste team .

Dit seizoen eindigde Joselu als op twee na hoogste doelpuntenmaker van La Liga met 16 doelpunten ondanks de degradatie van Espanyol, wat hem een oproep opleverde voor het nationale team voor de finale van de Nations League.

error: Kopiëren mag niet!