Stichting Huize Betheljada, het allermooiste in het welzijnsveld

Master Kavita Mohan-Jagdat is begonnen te functioneren als directrice van Stichting Huize Betheljada. Zij Is naast wetenschapper, een ervaringsdeskundige in hulpverlening en in de zorg.

Continuïteit

Betheljada: “Master Mohan is aangetrokken om de strategische doelen van de stichting waar te maken inhoudende: de beleidsuitgangspunten uitvoeren en de kwaliteit van de zorg, decentralisatie en Continuïteit realiseren en die uit te breiden.”

Kwetsbaar

Huize Betheljada is een instelling die zich ontfermt over kinderen en (jong)volwassenen die met complexe meervoudige beperkingen leven. Betheljada: “In het huidige socio-economische klimaat in ons land is het erg moeilijk een sociale instelling op professionele in stand te houden; laat staan voor de zo uiterst kwetsbare doelgroep van Betheljada.”

Idealen en realistische kijk

Getuigenissen openbaren: “Opleiding en ervaring spreken in het voordeel van de nieuwe directrice. Deze kwaliteiten maken haar geschikt voor werk in de zorg en de directiefunctie bij Betheljada. Interesse in mensen, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden, idealen en realistische kijk op zaken maken haar precies geschikt voor de gezondheid en welzijnszorg van Huize Betheljada, het allermooiste in het welzijnsveld in Suriname.”

HD

error: Kopiëren mag niet!