19-jarige verdachte van steekpartij meldt zich bij politiebureau Munder

De politie van het bureau Munder heeft de 19-jarige verdachte S.M. op maandag 12 juni aangehouden, nadat hij zich bij de politie had gemeld. De jongen wordt ervan verdacht eerder op die dag zijn 18-jarige vriend E.C. steekverwondingen te hebben toegebracht.

Agenten kregen maandagavond de telefonische melding van het verplegend personeel van de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), dat het 18-jarige slachtoffer E.C. met een steekverwonding in zijn halsstreek was binnengebracht. Tijdens het onderzoek heeft de politie geconstateerd, dat de verdachte en E.C. eerder op die avond in een woordenwisseling waren geraakt in de Portugalstraat, die uitmondde in een vechtpartij. 

Op een bepaald moment haalde S.M. een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij zijn tegenstander E.C. een steekverwonding toebracht in zijn halsstreek. Het slachtoffer ging voor medische behandeling per eigen gelegenheid naar het AZP. Na medisch te zijn behandeld werd hij heengezonden. Het scherp voorwerp is niet teruggevonden.

De verdachte S.M. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!