SoZaVo heeft nu een helpdesk koopkrachtversterking 

Op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) vond dinsdag 13 juni de officiële ingebruikname plaats van de helpdesk koopkrachtversterking in aanwezigheid van minister Uraiqit Ramsaran. Vanuit SoZaVo wordt het project koopkrachtversterking uitgevoerd in het kader van object naar subject subsidie. 

De SoZaVo bewindsman zei, dat de helpdesk is geopend om de cliënten die een aanvraag online of fysiek hebben ingediend voor de koopkrachtversterking te voorzien van de nodige informatie met betrekking tot hun verzoek. Minister Ramsaran zij dat één van de veel voorkomende klachten te maken had met de bereikbaarheid.

“Er is naar u geluisterd als samenleving en vandaag hebben wij de ingebruikname van de helpdesk koopkrachtversterking. Vanuit SoZaVo wordt er continu gekeken naar verbetering van de dienstverlening naar de samenleving toe”, sprak de bewindsman. 

Hij zei ook dat de koopkrachtversterking van SRD 1.800 over mei al vanaf 7 juni is gestort. 

Voor vragen kan r contact worden opgenomen met het ministerie door te bellen, sms’en of een whatsapp bericht te sturen naar 8647198 of 7293615, of een e-mail bericht te sturen naar [email protected]. Ook bestaat de mogelijkheid om de status van een registratie te volgen op https://socialservices.gov.sr/bis/

error: Kopiëren mag niet!