Door misdrijf om het leven gekomen vermiste man (54) gevonden in beerput op perceel Ramsahaiweg, Wanica

Het lichaam van de vermiste 54-jarige R.P. is maandagmiddag 15 mei door een familielid in een beerput op een adres aan de Ramsahaiweg in het district Wanica aangetroffen. De echtgenote van de man had vrijdag 12 mei aangifte van vermissing van haar man op het politiebureau De Nieuwe Grond gedaan, nadat zij haar man niet thuis zag komen en hem niet kon vinden. 

De vrouw verklaarde tegenover de politie, dat zij haar man maandag 8 mei 023 omstreeks 20.00 uur voor het laatst had gezien. Hij zat toen buiten met zijn vrienden te borrelen, waarna zij naar bed ging. De volgende ochtend bracht zij hun twee kinderen naar school en keerde daarna terug naar huis. Toen zij haar man ’s middags nog niet thuis zag komen, werd een zoekactie op touw gezet door de familie zonder het gewenste resultaat.

Tijdens een zoekactie maandagmddag 15 mei vond een familielid aan de achterzijde van de woning in een oude beerput, die bedekt was met kartonnen met daarop bloempotten, het lichaam van R.P.

Agenten van het politiebureau De Nieuwe Grond en andere onderzoekende diensten speelden in op de melding van de vondst van het lijk van de vermiste man. Bij aankomst op de locatie trof de politie het lichaam van de man in de beerput aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Aan de hand van de aangetroffen letsels bestaat het vermoeden dat er sprake is van misdrijf. De echtgenote en de twee dochters zijn in deze zaak opgebracht voor verhoor.

Het lichaam van R.P. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!