Ruim 80 pakketten voor moeders en zwangeren

Meer dan 80 pakketten, elk met een waarde van SRD 1.000 tot 1.200, zijn donderdagmiddag 11 mei uitgedeeld aan alleenstaande en werkloze moeders. De nadruk lag vooral op zwangere vrouwen. Zij behoorden tot de voornaamste doelgroep van de stichting Agape. De middelen werden beschikbaar gesteld door Sean Libby van de stichting Agape, laat de voorzitter van stichting Wintiwai en Omgeving (Stiwewa), Robby Berghout weten.

“Vooraf geregistreerde personen werden in de gelegenheid gesteld om zelf hun tassen te vullen met kleding, schoenen, slippers, voedingsmiddelen en vitamines”, zegt Berghout.

Voor de aanwezigen bleek er nog een aangename verrassing. Geheel onverwachts kregen zij te horen, dat ook schoenen en sportschoenen werden weggegeven. Berghout laat weten, dat hierdoor de waarde van dit gratis pakket direct steeg naar ongeveer SRD 3.000 tot 3.500 per persoon. Hij benadrukt de oprechte dank aan de schenker, Sean Libby, de Stiwewa helpers en het Stiwewa bestuurslid Joan Draibas die tevens trekker/coördinatrice was van het project.

RB

error: Kopiëren mag niet!