Ook RGD Gezondheidscentrum Derde Rijweg in gebruik genomen

Het Gezondheidscentrum Derde Rijweg van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) is vrijdag officieel in gebruik genomen. Bij de gelegenheid waren president Chandrikapersad Santokhi en de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, en RGD-directrice Nishita Gajadin aanwezig. Het staatshoofd deed de officiële opening door het onthullen van een gedenkplaat. 

Uitgebreid GC

Dit project is onderdeel van het Health Facilities Improvement Project. Het is geïnitieerd door de regering en betrokken partijen, waaronder het OPEC Fund for International Development en de RGD, met als doel de gezondheidszorg in ons land te verbeteren. Het GC Koewarasan was het vijfde gezondheidscentrum, en werd vorige week geopend. Nu volgde de Derde Rijweg.

 

President Santokhi gaf aan, dat het prachtig is dat de opening op de Dag der Verpleging plaatsvond. “Het GC Derde Rijweg zal haar diensten aanbieden aan de bewoners van Kwatta en omgeving. Ik feliciteer de gemeenschap van deze omgeving met de nieuwe aanwinst. Laten we allemaal zorgvuldig hiermee omgaan. Samen zullen wij de uitdagingen overwinnen”, sprak de president.

Dit centrum is uitgerust met medische apparatuur, laboratoriumbenodigdheden en meubilair en de inrichting van de apotheek is ook meegenomen. 

error: Kopiëren mag niet!