Automonteur (43) opgepakt voor oplichting klanten waaronder ook agenten van politie

Agenten van het politiebureau Latour hebben maandag 8 mei de 45-jarige automonteur D.B. voor oplichting en verduistering op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Enkele benadeelden, waaronder ook politieambtenaren, hebben de afgelopen periode op verschillende dagen en tijdstippen aangifte tegen de monteur gedaan. 

Volgens de aangevers hadden zij hun auto’s ter reparatie aangeboden bij D.B. Naderhand bleek de monteur onderdelen te hebben verwijderd uit de in reparatie aangeboden voertuigen. Enkele voertuigen waren ook niet op het werkadres en D.B. kon niet aangeven waar deze zich bevonden.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.D. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat dat de monteur meerdere klanten op deze wijze moet hebben benadeeld. Deze personen worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de politie van het bureau Latour en of de politie van het bureau Livorno voor het doen van aangifte.

error: Kopiëren mag niet!