Sabita Mahabier vertegenwoordigt Suriname bij Miss Grand Sea World 2023 verkiezing in Maleisië 

De prachtige Sabita Mahabier (51) is de uitverkorene om van 4 tot en met 11 juni 2023 namens Suriname deel te nemen aan de Miss & Mr. Grand Sea World 2023 verkiezing in Kuala Lumpur, Maleisië. 

De in Suriname geboren en getogen Sabita heeft daar tot haar 20e gewoond en is daarna naar Nederland geëmigreerd, waar ze nu alweer 31 jaar woont. ‘The Dutch Aishwarya’ – hoe ze ook in Nederland bekend staat – is echter nog steeds nauw betrokken bij Suriname. Samen met haar echtgenoot en twee kinderen runt ze namelijk haar eigen handelsonderneming gericht  op import- en export.

Betrokkenheid bij Suriname

Sabita’s betrokkenheid bij Suriname blijkt ook uit haar regelmatige sociale ondersteuning aan hulpbehoevende en minderbedeelde doelgroepen in de Surinaamse samenleving, zoals zieken, eenzame ouderen  en weeskinderen. Via haar onderneming ondersteunt zij deze doelgroepen met donaties/schenkingen van allerlei hulpgoederen, zoals voedsel- en schoolpakketten, medisch materiaal en schoolmeubilair.

De Miss & Mr. Grand Sea World 2023 verkiezing bestaat uit verschillende categorieën en titels. Sabita doet mee in de categorie ‘Mrs. Classic Grand Sea 2023’ en heeft ervoor gekozen om hierbij haar moederland Suriname te vertegenwoordigen. Op 21 januari 2023 is zij officieel gekroond tot ‘Mrs. Classic Grand Sea Suriname 2023’ en zal zij dus in juni in Maleisië zijn.

Dochter

Wat de Miss & Mr. Grand Sea World 2023 verkiezing extra speciaal zal maken, is dat de dochter van Sabita óók aan deze verkiezing zal deelnemen. Zij zal als ‘Ms Curvy Grand Sea Netherlands 2023’ aan deze verkiezing deelnemen. Boodschap aan Surinamers

Sabita heeft een boodschap voor de Surinamers. Het is geen geheim in welke financiële en economische situatie Suriname zich momenteel bevindt. De boodschap van Sabita omvat, dat men niet moet opgeven en moet blijven strijden om het positieve te bereiken, ongeacht de situatie en omstandigheden. Haar motto is dan ook: “Als jij van Suriname houdt, dan help je ook mee om Suriname te ontwikkelen. Suriname heeft ‘ons’ nodig!”

Facebook: Miss & Mr. Grand Sea World

Instagram: mm_grandseaworld

(Auteur: Viresh Ramdin)

Website: www.mmgrandseaworld.com

error: Kopiëren mag niet!