62-jarige bromfietser overlijdt na in trens langs Frederikshoopweg te zijn beland

Agenten van het politiebureau Santo Dorp gingen, na een melding van het Command Center,  zaterdag 29 april omstreeks 06.45 uur naar de Frederikshoopweg nadat een bromfietser in de langs de weg lopende trens was beland en geen teken van leven meer vertoonde. De politie ging ter plekke voor onderzoek.

Daar aangekomen troffen de agenten de 62-jarige R.T. aan, die geen teken van leven meer vertoonde. Zij troffen ook zijn bromfiets ter plekke aan. 

Uit het onderzoek is gebleken dat R.T. sinds vrijdagavond 28 april door zijn familie gebeld werd, daar hij elke ochtend zoals gewoonlijk vroeg naar het werk reed en hij nadien niet meer huiswaarts is gekeerd. Het slachtoffer kwam vermoedelijk vanuit de richting van de Mawakaboweg, en rijdende naar de Verlengde Frederikshoopweg. Gekomen ter hoogte van EBS-mast 99 is het slachtoffer door onbekende redenen in de goot beland met zijn bromfiets. De dood van de bromfietser werd door een arts vastgesteld. 

Het lichaam van R.T. werd afgestaan aan de nabestaanden. De bromfiets is voor verder onderzoek in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit Midden van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!