Man (41) opgepakt voor mishandelen van zijn 14-jarige stiefzoon

De 41-jarige verdachte A.F. is maandag 24 april door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname aan de Indira Gandhiweg aangehouden.

Tegen de man had een vrouw op zaterdag 22 april aangifte van mishandeling van haar 14-jarige zoon gedaan. Naar zeggen van de aangeefster heeft haar man zijn stiefzoon op dusdanige wijze mishandeld, waardoor het slachtoffer door de slag een kaakfractuur heeft opgelopen en medisch moest worden behandeld.

Met assistentie van het RBTM, werd de verdachte opgespoord en op 24 april, toen hij vanuit de Rijsdijkweg richting de Indira Gandhiweg kwam aangereden, tot stoppen werd gesommeerd. Hij gaf hieraan geen gevolg, maar reed in op de agenten die nog net op tijd konden uitwijken en erger konden voorkomen. 

Ondanks de uitwijk manoeuvre reed de verdachte het politievoertuig aan, waarna de auto van A.F. bij tot stilstand kwam. De verdachte werd direct in de boeien geslagen en overgedragen aan de politie van Rijsdijk.

Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.F. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!