Amerikaanse man wint loterij drie keer in minder dan een jaar met dezelfde geluksgetallen

De winnende nummers van de man, 48548, hebben hem enorm veel geluk gebracht in het “Pick 5”-spel van de Maryland Lottery.
Tegen alle verwachtingen in heeft een man in Maryland’s Waldorf in de Verenigde Staten de loterij niet één of twee keer maar drie keer back-to-back gewonnen in minder dan een jaar tijd met dezelfde reeks geluksgetallen.

De 52-jarige anonieme inwoner van Charles County in Maryland won zijn derde prijs van $ 50.000 op 13 april. Hij won zijn eerste twee loterijen in mei vorig jaar, zei Maryland Lottery in een persbericht.

De winnende nummers van de man, 48548, hebben hem enorm veel geluk gebracht in het “Pick 5”-spel van de Maryland Lottery. Hij werd bekend onder de bijnaam “Big Winner” vanwege zijn geweldige overwinningen.

Toen hem werd gevraagd naar zijn geheim om te winnen, onthulde de man dat hij en zijn vrouw gewoon een reeks getallen hadden gekozen die voor hen een persoonlijke betekenis hadden. “Vorig jaar was het raak en het was weer raak. Mijn vrouw zei ‘Laten we dit nummer spelen’ en we blijven ermee winnen”, zei de man volgens de release.

error: Kopiëren mag niet!