Sinabo wordt koploper MSB na 5-2 winst tegen Nacional

De derde speeldag van de Meerzorg Sportbond werd afgelopen zondag voortgezet met vier wedstrijden. Happy United won na een 1-1 ruststand met 3-2 van Woodlawn. Ann de zijde van Happy United maakte Roche Kromosadjah een hattrick, terwijl Jaleel Leidsman en Furgil Korendam scoorden voor Woodlawn.

Sinabo, die vorig week een rust had, kwam na de 1-1 halftime terug om met 5-2 te winnen van Nacional. Jonathan Iroredjo scoorde beide doelpunten voor Nacional en Given Pika (3x), Redancio Hoogdorp en een eigen doelpunt van Shamiel Rosiek maakten de doelpunten voor Sinabo. Het is de tweede hatrick voor Pika in twee wedstrijden.

GWU won eindelijk na twee verliezen. Tegen Jong Tiger werd er met 2-1 gewonnen. Dergion Winter maakte beide doelpunten voor GWU, en Nataniel Alasa maakte het enig doelpunt aan de zijde van Jng Tiger, die bij rust nog met 1-0 voor stond.

In de laatste wedstrijd van zondag zag het publiek Bintang Lahir met 3-0 winnen van Real Peperport. De doelpunten kwamen van Guiliano Hoepel, Derryl Soerokarso en Alberto Wirjosemito. Het was de derde verlies voor de ploeg van Real Peperpot in drie wedstrijden.