Schandalig: Stakende verpleegkundigen beletten man ministerie van Volksgezond in te gaan en vernielen zijn kleding

Er was vrijdag 21 april een verontrustend incident bij het ministerie van Volksgezondheid, waar stakende verpleegkundigen een man beletten het ministerie in te gaan en daarbij de kleding van de man vernielden..

Dit incident is schandalig en veroorzaakt niet alleen fysieke schade, maar ook schade aan de reputatie van de verpleegkundigen en de gezondheidszorgsector.

Het is belangrijk om te begrijpen, dat verpleegkundigen, evenals andere werknemers, het recht hebben om te staken en te protesteren als ze geloven dat bijvoorbeeld hun rechten worden geschonden.

Deze acties moeten echter wel binnen de grenzen van de wet worden gehouden en mogen geen schade en overlast veroorzaken voor anderen.

Het feit dat de stakende verpleegkundigen iemand hebben tegengehouden om het ministerie van Volksgezondheid te betreden, en zijn persoonlijke eigendom hebben beschadigd, is absoluut onaanvaardbaar.

Het maakt niet uit wat de reden voor de staking was, het beletten van iemand anders om zijn of haar werk te doen, en het beschadigen van zijn of haar eigendommen, is een flagrante schending van zijn of haar  rechten.

De verantwoordelijken voor dit incident, moeten dan ook worden geconfronteerd met de gevolgen van hun handelen.

error: Kopiëren mag niet!