Kunstenaar DEL houdt jaarlijkse kunst event

Kunstenaar DEL zal vandaag, donderdag 20, en vrijdag 21 april te Orishas zijn werk presenteren aan het publiek. Het gaat om een jaarlijkse activiteit, waarbij de kunstenaar al vanaf 2017 ervoor kiest om op zijn jaardag en de dag erna een Art Expo te organiseren. “Een keer per jaar hou ik een event om de mensen uit te leggen wat ik allemaal doe.” 

DEL zegt de kunst te verkopen als ondersteuning voor zijn activiteiten op ander vlak. Een van die zaken is het maken van theesoorten en andere creatieve producten. 

Onder de naam ‘The Road So Far’ zal DEL zijn kunstwerken tonen aan het publiek. “Mensen kunnen dan zien wat ik door de jaren heen heb gedaan, onder andere tijdens Covid-19, maar komen ook te weten welke grappige verhalen ik heb meegemaakt.” 

De kunstenaar laat weten, dat diverse kunstenaars van de partij zullen zijn, waaronder Samantha Bischop die live schilderijen zal verzorgen. DEL voegt toe, dat dit event ook als doel heeft om mensen te tonen wat zij met hun creativiteit kunnen doen. Vandaar dat hij mensen aanspoort om langs te komen. “Ook als je iets wil weten over Oso Dresi’s, het gaat niet om een aspect van de Surinaamse cultuur, maar om meerdere aspecten”, besluit de kunstenaar.

RB

error: Kopiëren mag niet!