SV Woodlawn en Young Excelsior delen punten bij voorzetting competitie MSB

Afgelopen zondag werd de competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB) voortgezet in het Meerzorg Stadion met vier wedstrijden.

In de eerste wedstrijd van zondag won SV Nacional na een 1-0 ruststand, uiteindelijk met 3-1 van Real Peperpot. Domelzo Schet, Justin Prajasemita en Jonathan Iroredjo maakten de doelpunten voor Nacional en Ariano Astroredjo scoorde voor Real Peperpot.

De ploeg van Bintang Lahir, die zondag hun eerste wedstrijd speelde, heeft met 4-3 gewonnen van Jong Tiger. Bij rust stonden de jongens van Jong Tiger nog met 3-1 voor. De doelpunten voor Bintang Lahir kwamen van Rafieq Soemowikromo, Gary Sordjo (2x) en Alberto Wirjosemito. Aan de zijde van Jong Tiger scoorden Nataniel Alasa (2x) en Xavier Wirjosentono.

SV Woodlawn kwam dankzij doelpunten van Jaleel Leidsman en Aschinio Prado op een vroege 2-0 voorsprong tegen Young Excelsior, maar Jaime Koempai en Randall Hardjopawiro brachten de score voor de rust nog terug naar 2-2, wat ook de eindstand werd van deze match.

In de laatste wedstrijd won Happy United met 3-2 van GWU. De rust in deze wedstrijd was 1-1. Requelmo Chan, Roche Kromosadjah en Hesqey Tjokropawiro scoorden voor Happy United, terwijl Romario Akomoi en Denzel Jona de doelpunten maakten voor GWU.