“Veel standhouders geven de hoop op en stoppen met de verkoop”

Vele standhouders hebben de hoop opgegeven met de verkoop. Sommigen die nog mee doen met de verkoop geven aan in gesprek met Dagblad Suriname, dat zij nog enkele maanden kijken hoe het gaat, terwijl anderen resoluut zeggen dat zij zullen stoppen met de verkoop. Harila, die nog meedoet met de verkoop langs de straat, zegt dat hij nog een maand kijkt hoe het gaat met de verkoop. 

“Ik kan het niet meer aan, ik sta letterlijk op verlies”, benadrukt hij. Harila stelt, dat hij en zijn vrouw samen meededen met de verkoop, maar op verschillende locaties. “Ik met mijn stand en mijn vrouw deed de verkoop vanuit de auto. Ik zei haar liever te stoppen met de verkoop. De situatie in het lang gaat helemaal niet goed. Ik zal hierna ook iets anders doen. Knippen doe ik goed, dus denk misschien iets in die branche te doen. De verkoop langs de straat is niet meer voor mij. Ik ben niet de enige”, zegt Harila. 

“Er zijn velen die het op hebben gegeven, dat is ook te merken door een ieder. Je had tijdens het hele virus gedoe nog heel veel stamhouders, maar nadat de situatie in het land erger is geworden, probeert iedereen iets anders te doen waardoor zij meer kunnen verdienen. Je kan met dat klein beetje helemaal niets doen, dus je gaat moeten zoeken en kijken waar het beter uitkomt”, aldus Harila. 

TM

error: Kopiëren mag niet!