Duizend Paaspakketten voor Wanica

Op zaterdagochtend 15 april werden duizend voedselpakketten uitgedeeld aan de Tawajarieweg in het district Wanica. Deze pakketten bevatten spijsolie, thee, rijst, sardien, bruine bonen, erwten en vermicelli en waren speciaal bestemd voor de inwoners van Wanica. De pakketten werden gratis verstrekt en werden gedoneerd door gelovigen in verband met Pasen. Er waren meer dan 45 vrijwilligers van Christengemeenten Cama, Eagle Wings, Lob Makandra, Gods liefde en Dian aanwezig om de pakketten uit te delen.

De organisatie, Stg Weid mijn lammeren, sprak haar dank uit aan de districtscommissaris die de ruimte voor de opslag van de noodvoedselpakketten beschikbaar had gesteld en bedankte alle medewerkers en vrijwilligers voor hun inspanningen.

Pastor Kenneth Varssenburg sprak de Paasboodschap uit over hoe Jezus bewogen is over mensen in nood en hoe wij als christenen elkaar moeten helpen. Hierna werden alle aanwezigen in een kwartier geholpen. De mensen vertrokken bemoedigd, geestelijk gezegend en bovenal geholpen met een Paaspakket vol eerste levensbehoeften. Met deze actie is een hoop mensen geholpen in deze moeilijke tijden.

error: Kopiëren mag niet!