United’s Martinez out voor de rest van het seizoen, Varane moet een paar weken missen

Lisandro Martinez van Manchester United tijdens de UEFA Europa League kwartfinale heenwedstrijd tussen Manchester United en Sevilla FC op Old Trafford op 13 april 2023 in Manchester, Engeland.

Manchester United-verdediger Lisandro Martinez zal de rest van het seizoen missen vanwege een rechtervoetblessure die een operatie vereist.

De 25-jarige Martinez liep donderdag de contactloze blessure op in de laatste minuten van de Europa League-wedstrijd van United tegen Sevilla. Sevilla-spelers Marcos Acuna en Gonzalo Montiel, die samen met landgenoot Martinez het WK wonnen, droegen hun landgenoot van het veld.

Raphael Varane, die tijdens het 2-2-gelijkspel op Old Trafford ten onder ging met zijn eigen voetblessure, keert naar verwachting binnen enkele weken terug.

Dat zou hem nog steeds uitsluiten van de Premier League-wedstrijd van zondag tegen Nottingham Forest en de terugwedstrijd van aanstaande donderdag in Sevilla.

“We hebben zeer goede vervangers met Harry Maguire, Victor Lindelof en Luke Shaw”, zegt manager Erik ten Hag, volgens Jamie Jackson van The Guardian. “We hebben spelers die ze kunnen vervangen, maar het is natuurlijk een misser.”

De Rode Duivels hebben nog minstens 11 wedstrijden te gaan in het seizoen, waaronder een halve finale van de FA Cup op 23 april tegen Brighton & Hove Albion.

error: Kopiëren mag niet!