Vrouw (33) steekt 65-jarige vriend dood en steekt hem in brand

De 65-jarige R.D. is dinsdagavond 11 april door zijn 33-jarige vriendin T.K. op zijn woonadres te Tamansari in het district Commewijne doodgestoken.

Verschillende politie-eenheden gingen na een melding voor onderzoek naar het woonadres. Daar werd het lijk van R.D. in zijn woning aangetroffen. 

Het motief tot het plegen van de moord is vooralsnog onbekend. Volgens het voorlopig politieonderzoek was er steeds een relatiebreuk tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte ging dinsdagavond weer naar het adres van haar vriend, waarna zij zich te goed deden aan alcoholische drank. Het koppel moet vermoedelijk later op de avond ruzie hebben gehad, waarbij T.K. de man met een scherp voorwerp kapverwondingen toebracht en het lichaam in brand moet hebben gestoken. 

De vrouw werd op de vlucht snel in de directe omgeving van de woning van het slachtoffer door agenten in de boeien geslagen. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van R.D. ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!