Lakers stormen terug om T-Wolves te verslaan in OT, boek 1e ronde series vs. Grizzlies

In het play-in-toernooi van de NBA versloegen de Los Angeles Lakers de Minnesota Timberwolves met 108-102 in verlengingen om de zevende plek in de Western Conference-play-offs te claimen. De Lakers nemen het vanaf zondag in de eerste ronde op tegen de als tweede geplaatste Memphis Grizzlies.

De Timberwolves zullen op vrijdag gastheer zijn van de New Orleans Pelicans of Oklahoma City Thunder om te strijden om de achtste plek en een eerste ronde met de best geplaatste Denver Nuggets vanaf zondag.

LeBron James had 30 punten en 10 rebounds om de Lakers aan te voeren, terwijl Dennis Schröder 21 punten scoorde en twee vrije worpen maakte met nog 8,4 seconden te gaan om de overwinning te bevriezen. Karl-Anthony Towns scoorde 24 punten voor de Timberwolves en Mike Conley sloeg drie vrije worpen met nog 0,1 seconde te gaan om de stand gelijk te trekken. Anthony Davis had 24 punten, 15 rebounds en één onverstandige overtreding op Conley, en D’Angelo Russell speelde een vreselijke wedstrijd voor de Lakers en scoorde twee punten op 1-op-9 schieten met acht assists.

error: Kopiëren mag niet!