Haaland verbaast opnieuw als Man City Southampton voor de 8e overwinning op rij slaat
Erling Haaland scoorde tweemaal bij zijn terugkeer van een blessure toen Manchester City het gat op Arsenal aan de top van de Premier League dichtte tot vijf punten door Southampton zaterdag met 4-1 te verslaan.

Hersteld na het overwinnen van een liesprobleem, opende Haaland de sluizen door in de laatste minuut van de eerste helft naar huis te gaan.

Jack Grealish verdubbelde de voorsprong van City voordat Haaland’s acrobatische luchtaanval zijn totaal op 44 doelpunten bracht in een opmerkelijk debuutseizoen bij de Engelse kampioen.
Maar de Noor kreeg geen nieuwe hattrick omdat hij was gewisseld tegen de tijd dat Julian Alvarez City’s vierde scoorde vanaf de penaltystip.