Personenbusje raakt op Oost-Westverbinding in Coronie  van de weg: 27-jarige inzittende overlijdt ter plaatse

De 27-jarige  inzittende G.A. van een personenbusje is woensdagochtend 5 april omstreeks zeven uur bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 111 in het district Coronie om het leven gekomen.

De politie van het bureau Coronie deed na de melding van een verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden agenten, dat een personenbusje met drie inzittenden inclusief de chauffeur B.J. (24) over voornoemde weg rerd. Zij kwamen vanuit de richting Paramaribo en reden richting Nickerie. Op een bepaald moment is de bestuurder vermoedelijk achter het stuur in slaap gevallen. 

Het busje raakte van de weg en reed tegen een elektriciteitsmast. Door de klap sloeg het busje enkele keren over de kop, waarbij G.A. uit het voertuig vloog en in de langs de weg lopende goot belandde met voor hem het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

De bestuurder, die klaagde over pijn op zijn borst, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Per ambulance werd B.J. afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere mede inzittende E.E (24) kwam met de schrik vrij.

Hangende het onderzoek is het lichaam van G.A. in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!