Zeer gevaarlijke situatie op wegdek Prinsessestraat

In de Prinsessestraat, dichtbij het kruisvlak met de Schietbaanweg in Paramaribo, doet zich sinds enkele dagen een zeer gevaarlijke situatie voor op het wegdek. Midden op het wegdek ontbreekt het deksel van een rioolbak. De bijna een meter diepe rioolbak zonder deksel vormt een zeer levensgevaarlijke situatie voor weggebruikers. Zeker als men niet bekend is met de plaatselijke wegsituatie. 

Als waarschuwing voor weggebruikers hebben buurtbewoners bouten planken in de rioolput laten uitsteken. Daarvoor heeft men zelfs een emmer geplaatst, zodanig dat die boven het wegdek uitstak. Juist omdat het wegdek van de straat er “glad en goed” bijstaat en men een gapende rioolput midden op de weg niet verwacht, des te groter is het gevaar voor ernstige ongelukken.

Het is zaak, dat het ministerie van Openbare Werken als de bliksem deze levensgevaarlijke situatie opheft. Je vraagt je af wie in hemelsnaam het  deksel heeft verwijderd om mee te nemen en waarvoor. Waar blijft het verantwoordelijkheidsbesef bij sommige burgers, vragen we ons steeds meer en meer af. 

Bijgaande foto op social media van een zekere V.S geeft een beeld van de levensgevaarlijke situatie.

SS

error: Kopiëren mag niet!