45 jaar Karateka Instituut Burgos

Karate Instituut Burgos heeft in het kader van haar 45-jarig bestaan op 3 maart aan meerdere karateka een hogere dan toegekend, certificaten en award uitgereikt aan personen die hebben bijgedragen aan het ontstaan, de groei en prestaties van het instituut. De plechtigheid vond plaats in het gebouw van het Olympisch Comité Suriname.

Gouden generatie

Er werden awards uitgereikt aan persoonlijkheden uit een gouden generatie, die Suriname op sport- en maatschappelijk gebied hebben verheven: Marinus Zalman, Frank Doelwijt, Kenneth Sijp, Margo Kramp, Ruben Rampersad, Rudy Burgzorg, Dennis Wip, Roy Soerdjbalie, Hedwig Lobman, Gerard Alberga. Alfred Plein en Ernest Gimith.

Internationaal diploma

Karateka Radjener Ramnath, Darius Padji en Sirano Zalman kregen hun derde dan. Randy Badal, Amar Santhoki en Rudy Badal werden bevorderd naar de 5de dan. Kenneth Sijp en Urvin Elliot ontvingen hun zesde dan. Deze gekroonde kregen hun internationale diploma dan-graad in ontvangst

Certificaten

De zwarte-band dragers ontvingen een certificaat. Ook directeur Tjon Jie Tjauw van Jeugd- en Sportzaken viel deze eer te beurt.

HD

(Foto’s beschikbaar gesteld door Louis Alfaisie)

error: Kopiëren mag niet!