“Tweedehands kleding verkopen is een kleine ondersteuning”

“Door tweedehands kleding te verkopen verdien je vaak niet veel, maar het is een kleine ondersteuning”, zegt een kleine onderneemster die tweedehands kleren en schoenen verkoopt.

“Door deze hossel hebben velen iets kunnen doen. Er zijn velen die geen baan hebben. Zij kunnen dan op zo een manier hun gezin ook voeden. Maar, daarnaast heb je ook personen die er misbruik van maken en de tweedehands spullen heel duur verkopen, terwijl dat het helemaal niet zo moet zijn. Kijk de spullen in de winkel zijn duur, een top of truitje koop je in de winkel al voor SRD 150 of SRD 250. Je hebt enkelen die zelfs SRD 400 kosten. Bij sommigen die tweedehands spullen verkopen vind je iets  voor een  redelijke prijs vanaf SRD 50 of voor SRD 35 zelfs. Een hele zak met kleren bij de winkel komt al op SRD 4.000 of SRD 5.000, terwijl je een hele doos met tweedehands schoenen en kleren voor SRD 1.500 zelfs kan vinden.” 

“Het is een business nu geworden” zegt een andere burger.

“Mensen die vaak thuis zitten en niets te doen hebben zijn zelfs gestart met de verkoop van tweedehands kleding. Je hebt enkelen die duur zijn, maar de meesten verkopen goedkoop en zijn ook uitverkocht aan het eind van de dag. Het is ook een soort ondersteuning voor velen in deze moeilijke periode. Ik die tussen de SRD 3.000 en SRD 4.000 verdien ben nog genoodzaakt kleine dingen te zoeken om te doen, om het op zo een manier te kunnen overleven. Mijn huur is al SRD 3.000 en dan heb ik nog geen vaste lasten, verzekering en voorraad gerekend in huis, dus je gaat een oplossing moeten zoeken.”

TM

error: Kopiëren mag niet!