Soft opening van zwembad Fit & Fun met kindertehuizen

Een speciale gelegenheid vond vrijdag 24 februari plaats in het Noordpolderdam-gebied, waar Fit & Fun zijn nieuwe zwembaden officieel in gebruik heeft genomen.

De eigenares van Fit & Fun had hiervoor samengewerkt met stichting Raksha Cataleya om deze opening te vieren met de inwoners van kindertehuis Elim van de Heer en opvanginstelling Hadassah. Het programma werd volledig door de stichting uitgewerkt en georganiseerd.

Het evenement begon in de middag na schooltijd met de aankomst van de kinderen van beide instellingen. Op de locatie werden zij hartelijk verwelkomd door de eigenares van Fit & Fun, de leden en vrijwilligers van Stichting Raksha Cataleya. De kinderen konden daarna meteen zwemmen en spelen. Het was duidelijk te zien, dat de kinderen erg genoten van hun tijd in het water. De kindersnacks waren ook zeer in trek. 

Na het zwemmen konden de kinderen genieten van een heerlijke diner en een taart die gezamenlijk werd gesneden in verband met de soft opening van de zwembaden. 

Het was een prachtige dag vol activiteiten en plezier voor de kinderen. De leden van stichting Raksha Cataleya spraken hun waardering uit voor de eigenares van Fit & Fun voor haar bijdrage aan de gemeenschap.

“Wij ondersteunen initiatieven van ondernemers die activiteiten ondernemen ten behoeve van de buurtbewoners. Dit sportcomplex komt als geroepen voor de mensen van deze omgeving die goede ontspanningsmogelijkheden te bieden heeft. 

Fit & Fun staat er reeds enkele jaartjes maar kon vanwege de COVID-19 pandemie niet optimaal opereren. De nieuwe inspanningen om de nieuwe zwembaden, een mini trimbaan en andere faciliteiten te bouwen, getuigen van hun betrokkenheid bij de gemeenschap en hun verlangen om bij te dragen aan het welzijn van hun omwonenden”, aldus een lid.

De leden waren blij om te zien hoe de kinderen genoten van de dag en bedankten alle medewerkers van Fit & Fun en vrijwilligers die geholpen hebben bij het organiseren van deze geweldige dag.

De eigenares van Fit & Fun was eveneens tevreden over de soft opening van de nieuwe zwembaden. “We zijn blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan de gemeenschap. We kijken er naar uit om in de toekomst meer van zulke evenementen te organiseren samen met stichting Raksha Cataleya”, zei ze.

Het was een prachtige dag voor de kinderen en een geweldige manier om de nieuwe zwembaden van Fit & Fun in te wijden. 

Het is duidelijk dat deze nieuwe faciliteit een positieve bijdrage zal leveren aan de gemeenschap en dat er nog veel meer activiteiten zullen volgen.

error: Kopiëren mag niet!