NPS-discussieavond vrijdag 3 maart in kader Internationale Dag van de Vrouw

De Nationale Partij Suriname (NPS) houdt in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw een openbare discussieavond op vrijdag 3 maart vanaf 19.00 uur in partijcentrum Grundyari aan de Johan Adolf Pengelstraat 77.

Het onderwerp van de avond is “Relatie Problemen; Oorzaak en Gevolg”. De inleidster is hoofdinspecteur Rachael Deekman (zie foto) van het Korps Politie Suriname  en de overige panelleden zijn mr. Monique Vos en de psychologe Sila Kisoensing.

De onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn onder meer huiselijk geweld, kindermisbruik, zelfmoord en moord. Een groot deel van de Surinaamse samenleving is ooit slachtoffer geweest van enige vorm van geestelijk, fysiek of seksueel geweld binnen de huiselijke kring, maar ook op de werkvloer, in sport accommodaties of daarbuiten. Dit geweld blijft echter onzichtbaar, maar hoe komt dat? 

Huiselijk is daarom niet alleen een privé probleem, maar absoluut ook  een maatschappelijk vraagstuk verbonden aan diverse maatschappelijke issues en omstandigheden, aldus de NPS.

Mannen en vrouwen in de samenleving worden opgeroepen om deze belangrijke activiteit bij te wonen en een bijdrage te leveren aan het zoeken naar oplossingen ter verstrekking van onze gezinnen. 

De Nationale Partij Suriname tracht middels maandelijkse discussieavonden, die op elke eerste vrijdag van de maand in het partycentrum gehouden worden, aandacht te vragen voor diverse sociaal-maatschappelijke problemen die de samenleving bezighouden.

error: Kopiëren mag niet!