Harvey Weinstein-slachtoffer .

‘Jane Doe 1’, de vrouw die in 2013 door Hollywood-producer Harvey Weinstein in een hotelkamer in Los Angeles werd verkracht, heeft zich geopenbaard als de in Rusland geboren model-actrice Evgeniya Chernyshova nadat de in ongenade gevallen mogul tot 16 jaar extra was veroordeeld wegens aanranding van haar .

Chernyshova ontmoette de producer toen hij zichzelf voorstelde op het Los Angeles Italia Film Festival in 2013, nadat hij hem kort in Italië had ontmoet. Nadat ze was teruggekeerd naar haar hotel, zei ze dat ze verrast was toen ze een telefoontje van de receptie kreeg dat Weinstein beneden was en hem probeerde weg te sturen.

Ze herinnerde zich dat hij toch bij haar deur verscheen, luid haar aandacht opeiste terwijl hij haar geruststelde: ‘Ik ga je niet f**k you; Ik moet gewoon met je praten.” Beschaamd deed ze de deur open – een beslissing waar ze sindsdien spijt van heeft.

Terwijl ze hem probeerde af te weren door hem haar trouwring en foto’s van haar kinderen te laten zien, viel hij haar herhaaldelijk aan.

error: Kopiëren mag niet!