Trimbaan Cultuurtuin fatsoenlijk gemaakt

Op dinsdag en woensdag waren Er waren dinsdag en woensdag schoonmaakwerkzaamheden rondom de trimbaan in de Cultuurtuin op initiatief van het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost.

Districtscommissaris Ricardo Bhola laat weten dat sporten belangrijk en gezond is. “En de omgeving waar we bewegen moet ook in een goede conditie verkeren”, zegt de districtscommissaris. De coördinator van de werkzaamheden heeft op verzoek van de Paramaribo Zoo ook de parkeerstrook aan weerszijden gefatsoeneerd. De achterzijde van de dierentuin is daarbij ook aangepakt. Toch blijven het harde tijden voor de dierentuin die de afgelopen dagen niet kon rekenen op inkomsten vanwege de gevolgen van de uit de hand gelopen protesten van 17 februari.

“Het hele weekend hadden wij bijna geen bezoekers”, zegt medewerkster Fallon. Zij is blij met de schoonmaakactie, maar hoopt dat ook de rest van het veld achter de parkeerplaats gemaaid kan worden. De Paramaribo Zoo heeft dat geld niet. “Dat kost enkele duizenden SRD’s”, laat hoofd dierenverzorger Rahul weten.

RB

error: Kopiëren mag niet!