VVEPS: “Onze God is geen God van wanorde, maar van vrede”

Vanwege het feit, dat onze God geen God is van wanorde, maar van vrede kan de Vereniging van Volle Evangelie en Pinkster Gemeenten en Bedieningen in Suriname ( V.V.E.P.S) geen enkel begrip opbrengen voor het beschadigen, vernietigen en beroven van have en goed van hardwerkende burgers en ondernemers. 

Het is het democratisch recht van elke burger hun onvrede of eisen naar een zittende regering te uiten o.a. middels het recht van vreedzame betoging zoals vastgelegd in onze Grondwet. Plunderen en brandstichten zijn echter geen uitingen van democratie.

V.V.E.P.S doet daarom het beroep op alle Surinamers om zulke handelingen achterwege te laten en in dialoog te treden met onze beleidsmakers.

Op de beleidsmakers doet zij een beroep om de aanleiding van dit protest te bekijken en een luisterend oor te hebben voor het volk. In dit kader vraagt zij om alle ongebreidelde verhogingen terug te draaien. Samen met het volk kan naar andere oplossingen worden gezocht voor de nijpende problemen waarmee Suriname te maken heeft.

Verder roept V.V.E.P.S al haar leden op om deze manier van actievoeren niet te ondersteunen en te blijven volharden in het gebed voor ons geliefd land, zodat wij een rustig leven mogen hebben.

GOD ZIJ MET ONS SURINAME!

Namens het bestuur van de V.V.E.P.S

Apostel Ronald Baina (Secretaris).

error: Kopiëren mag niet!