Communiqué van de BevrijdingsKerk in reactie op onlusten in centrum Paramaribo                    

Alle barbaarse en hooliganistische geweldpleging acties van vrijdag 17 Februari 2023, door mensen die zeggen met geweld te protesteren zijn zeer slecht. Veel mensen hebben de gelegenheid misbruikt om te rellen, te plunderen, en eigendommen van anderen, en gebouwen te vernielen.                                                                                                                                 

Wij leven in zware tijden. Wij zullen nog meer van deze ongeoorloofde en hooliganistische gewelddadige handelingen zien. Deze boze onmenselijke gebeurtenissen mogen nooit plaatsvinden in een gezonde weldenkende natie.                                                    

Nu zien wij voor het eerst in de geschiedenis van Suriname dat het parlementsgebouw is bestormd, winkels zijn geplunderd, ravages zijn verricht, gebouwen zijn vernield, eigendommen van anderen zijn in brand gestoken, aanvallen, vloeken, krachttermen, berovingen, en vandalisme waren de treurige gebeurtenissen van die dag.  

Hooliganistische groep van mensen die zich ging gedragen als onbeschaafde, en ongeciviliseerde wezens, die duidelijk bezeten zijn met demonen van hel, hebben hun echte aard en natuur getoond, hoe vreselijk de duisternis heeft ze in zijn macht genomen.  

Degenen met goede bedoelingen niet te na gesproken.

Wij kunnen niet toestaan dat dit gebeurt, maar wij stoppen de geesten achter dit alles in Jezus Naam.  We bidden zonder angst en twijfel. Zegeningen aan allen.                                           

Wij roepen een ieder op om over te gaan naar dialoog en verdraagzaamheid met begrip en respect voor elkaar.  

Primum non nocere. First, DO NO HARM !

Dr. Ds. M. Raj Singh (MD, ASCP). 

Arts, tevens Apostel.  

De BevrijdingsKerk van Jezus Christus

error: Kopiëren mag niet!