Weer aan de wandel

De loop marathon is heel vroeg gestart van de politieke partij Nationale Democratische Partij (NDP) . Enkele leden van de NDP zijn begonnen huis aan huis te gaan om het vertrouwen van de burgers weer te winnen.

De initiatiefneemster in deze was mevrouw Ingrid Bouterse, de voormalige first lady van het land. De leden zijn nu dus op pad en gaan niet met hun mooie dure auto’s, kogelvrije auto’s of tal van veiligheidsmensen, maar zijn heel eenvoudig als brave burgers op pad gegaan. Alle weelde is lekker thuis gelaten om de indruk te wekken weer gelijk te zijn aan het volk. 

“Echter kan een ieder zich nog herinneren, dat toen deze partij aan de macht was geld vrijelijk stroomde, wat te zien was aan de tientallen volgauto’s, veiligheidsmensen en de mensen zelf in alle pracht en praal rondliepen’, zegt Meriam. “Nu komen de arme schaapjes terug naar het volk om aan te geven hoe zij het met het volk menen en meevoelen in hun leed.”

“Ondertussen heb je tien jaar lang niet op straat gelopen, dus hoe komt het dat je nu plotseling op straat kan lopen? Soortgelijke taferelen hebben we ook met coalitieleden gezien die nu aan de macht zijn. Die, toen zij in de oppositie zaten, hetzelfde deden om huis aan huis te gaan. Smeken om stemmen en uitleggen hoe goed ze het gaan doen, zonder veiligheidsmensen, auto’s en pracht en praal. Nu zitten ze in de regering in alle pracht en praal met dure auto’s en tientallen veiligheidsmensen om hen heen. Kortom vind ik dat ze allemaal hetzelfde doen.”

“Aankloppen bij de arme schaapjes wanneer het ze goed uitkomt. Zich arm voordoen terwijl ze dat niet zijn alleen om onze stem te winnen’, aldus Meriam. 

NK

error: Kopiëren mag niet!