Twee drugsinvallen en drie aanhoudingen in ressort De Nieuwe Grond 

Zo’n 445 voertuigen bij roadblocks gecontroleerd – Flirtende koppels als verdachten aangemerkt

In het kader van operatie Zero Tolerance heeft de politie van Regio Midden op donderdag 9 februari binnen het verzorgingsgebied van het ressort De Nieuwe Grond op twee verschillende locaties drugsinvallen gepleegd. 

Daarbij werd aan de Tout Lui Fautweg voor een supermarkt de verdachte R.W. op de hoek van de Indira Gandhi- en de Vredeslustweg 2 en de broers F.J. en R.J. aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Op de verdachten werden aangetroffen en inbeslaggenomen een hoeveelheid marihuana en hasj in verschillende verpakkingen, een fijn weger, een onbekend geldbedrag in SRD en Euro’s en andere goederen.

Verder werden op verschillende locaties roadblocks gehouden, waarbij zo’n 300 voertuigen zijn gecontroleerd. 22 bestuurders zijn geverbaliseerd vanwege diverse verkeersovertredingen, zoals:

-Rijden in een niet verzekerd voertuig (1)

-Het voertuig niet ter herkeuring aangeboden (8)

-Rijden met een defect koplamp (7)

-Rijden zonder veiligheidsgordel (2)

-Rijden zonder kentekenplaat (2)

-Overige overtredingen (2).

Ook werd op zaterdag 11 februari een roadblock gehouden, waarbij ongeveer 145 voertuigen zijn gecontroleerd. 21 bestuurders zijn geverbaliseerd voor diverse verkeersovertredingen, zoals:

-Rijden zonder rijbewijs (3)

-Rijden in een niet verzekerd voertuig (3)

-Het voertuig niet ter herkeuring hebben aangeboden (14)

-Rijden met een defect koplamp (3)

-Rijden zonder kentekenplaat (1)

-Rijden met micaplaat (6), die ter plaatse zijn verwijderd.

Flirtende koppels als verdachten aangemerkt….

Tijdens surveillance heeft de politie ook hangjongeren verwijderd te Sol Grando en Lelydorp Centrum, die in het openbaar alcohol dronken en op de hoek van de Welgedacht A weg en de Magentakanaal overluid muziek afspeelden uit hun voertuigen. Verder zijn flirtende koppels, die als verdachten konden worden aangemerkt, aangezegd de locaties te verlaten.

error: Kopiëren mag niet!